Termes i condicions de venda

Enviaments

La seva comanda serà enviada per mitjà d’una agència de transport i el temps de lliurament és d’entre 24 i 48 hores. A vegades pot trigar fins a 72 hores, depenent de la zona d’enviament i les possibles incidències que es produeixin. En tot moment mantindrem el client informat de la situació de la comanda i la previsió de lliurament.

El cost del transport depèn de la zona de lliurament i el valor exacte es mostrarà a la cistella abans que acabi la confecció de la comanda.

Formes de pagament

El client pot triar dues formes de pagament a la nostra web

  1. Tarja de crèdit o dèbit: Aquesta modalitat de pagament és el que garanteix la màxima velocitat en l’entrega, ja que l’ordre es confirma en el moment de la compra. Aquest és un mètode segur 100%, gràcies a l’encriptació de la nostra connexió, mitjançant el certificat de seguretat SSL.
  2. PayPal: Permet el pagament amb tarja de crèdit, dèbit i compte PayPal. Aquesta forma de pagament implica un recàrrec sobre el valor de l’ordre i el valor exacte es mostra a la cistella abans de finalitzar la comanda.

Devolucions

Segons l’article 44 de la Llei 7/1996, de 15 de gener, d’ordenació del Comerç Minorista, el client disposa de 7 dies per anul·lar la seva comanda.

Si la comanda ja li havia estat enviada amb anterioritat a la seva anul·lació, vostè haurà de pagar les despeses de transport de la devolució. Un cop verificat que els productes retornats estan en perfecte estat, i això inclou la no-violació o l’obertura dels seus embalatges, GOURMETSOLIDARI procedirà a la devolució de l’import pagat.

Si la devolució es produeix per defecte del producte o danys en el transport, el client pot sol·licitar la devolució de l’import corresponent. En aquest cas, el client no corre amb les despeses de la devolució.

Recomanem que comprovi sempre la integritat de tots els productes davant del transportista, així vostè pot detectar immediatament qualsevol defecte o dany, la qual cosa facilitarà el procés de devolució.